Μπαίνει τελικά στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία ο Πάτρικ Ογκουνσότο, όπως ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης.
Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού μάλιστα «τρόλαρε» τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, αποκαλύπτοντάς τους τον καινούριο τους συμπαίκτη με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Τους έβαλε να ακούσουν παλιότερες δηλώσεις του Ογκουνσότο, από όταν αγωνιζόταν στον Εργοτέλη και οι οποίες έχουν γίνει viral – τόσο που μάλιστα αρκετοί από τους άντρες της ομάδας αναγνώρισαν την φωνή και την ομιλία του.

Οι δηλώσεις του Ογκουνσότο που έβαλε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες να ακούσουν:

Ο 36χρονος επιθετικός, που πριν από περίπου δύο χρόνια είχε αποκαλύψει πως έκανε αίτηση για το «Survivor 2», τελικά τα κατάφερε και στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε στο παιχνίδι. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν αναφέρουν ότι η άφιξή του στο ριάλιτι σίγουρα θα φέρει ανατροπές καθώς είναι εκρηκτικός και γεννημένος νικητής.
Ο ίδιος έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την Ελλάδα, δηλώνοντας: «Σαν την Ελλάδα δεν έχει, όπου και να πάω γυρνάω εδώ. Είδα πολλά σε Βέλγιο, Ρωσία, Βουλγαρία, Καζακστάν, αλλά δε το συγκρίνω. Εδώ είναι η βάση μου, δε λείπω ποτέ». Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, πριν δύο χρόνια σε συνέντευξή του είχε αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε στο Survivor 2, αν και ο ίδιος ήταν έτοιμος να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.
«Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα πάω στο Survivor. Ετοιμαζόμουν να πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ να το ξέρετε. Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε«, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4. «Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά. Επειδή ήμασταν γνωστοί κι εγώ και ο Σαϊτιώτης, δεν μας πήραν. Πήραν αυτούς που είχαν γνωστούς σε κανάλια και τον άλλον που η κοπέλα του ήταν στο πρώτο Survivor. Κάπου αλλού θα βρεθούμε με τον κόσμο, να το ξέρετε. Δεν ξαναβλέπω ΣΚΑΪ», είχε πει ο Ογκουνσότο.