Κρατούμενοι που διαμένουν σε κελιά-σουίτες σε ελληνικές φυλακές, με μεγάλες δορυφορικές τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, ηχοσυστήματα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές πετούν επιδεικτικά, σαν χαρτοπόλεμο, χαρτονομίσματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.
Στις εικόνες φαίνεται ακόμη και μια γάτα, που δίνει ακόμη πιο πολύ την αίσθηση πως κανείς βλέπει εικόνες από ένα διαμέρισμα κι όχι από ένα κελί σε φυλακές.
Πολλά μπουκάλια αλκοόλ και πολλά κινητά φαίνονται επίσης στις εικόνες, σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media, με τους κρατούμενοους μάλιστα να κάνουν τόσο βίντεο – κλήσεις, αλλά και live στο Facebook!
Το βίντεο είναι διάρκειας περίπου 11 λεπτών και δείχνει εικόνες… ανεμελιάς μέσα στις φυλακές, ενώ πληροφορίες που μεταδίδει το tovima.gr αναφέρουν πως έχει αναρτηθεί είτε από τους ίδιους τους κρατουμένους ή από φίλους τους.
Πληροφορίες που μετέδωσε και το Open Tv, αναφέρουν πως το βίντεο φέρεται να έχει τραβηχτεί στις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς.
Κοινώς ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ!

 
φυλακές
Έρευνα για τις εικόνες χλιδής μέσα στις φυλακές
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε έρευνα για το περιστατικό. Τόσο για να εξακριβωθεί το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο υπάρχουν τα συγκεκριμένα κελιά (σ.σ. παρόλο που όπως προαναφέραμε υπάρχουν πληροφορίες πως πρόκειται το κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού) όσο και για το ποιες αξιόποινες πράξεις τυχόν υπάρχουν.
Πηγή: tovima.gr