Σε καταγγελία σε βάρος του νονού του προχώρησε 18 χρόνος στο Ηράκλειο, κατηγορώντας τον 50χρονο ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά, όταν ήταν μικρό παιδί.

Πρόκειται για ένα αγόρι 18 ετών που ο 50χρονος το είχε βαφτίσει και σύμφωνα με την καταγγελία, το κακοποιούσε σεξουαλικάαπό το 2006 έως το 2010.

Σύμφωνα όμως με νεότερες πληροφορίες του cretapost.gr, ο 18χρονος δεν ήταν το μοναδικό παιδί που έπεσε θύμα του 50χρονου, καθώς κατηγορείται ότι ασελγούσε στην αδελφή του, 24 ετών, ενώ παράλληλα σε βάρος του έχει καταθέσειένα ακόμα κορίτσι, 17 ετών, την οποία φέρεται να κακοποιούσε σε ηλικία 5 ετών. Πρόκειται για την αδελφή άλλου βαφτιστηριού του.

Ο 50χρονος συνελήφθη το βράδυ της Μ. Τετάρτης, μετά την καταγγελία που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οδηγήθηκε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στον εισαγγελέα Ηρακλείου και αν και αρνείται τις καταγγελίες σε βάρος του, οι διωκτικές αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των παιδιών.

Μετά από έρευνες στο σπίτι του οι αστυνομικοί εντόπισαν βίντεο με τον 50χρονο να ασελγεί σε βάρος ενός εκ των τριών παιδιών.

news247