Μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση θα χρειαστεί την επομένη των εκλογών ο τόπος,τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Ν. Μουδανιά. Ο Πρόεδρος της ΝΔ περιοδεύει στη Χαλκιδική και είναι σε επαφή με κόσμο και τοπικά στελέχη.

[metaslider id=75594]

Το πρωί μίλησε στα Ν. Μουδανιά σε ανοιχτή συγκέντρωση πολιτών,  τονίζοντας ότι μια ισχυρή κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί γρήγορη λήψη αποφάσεων, αποτελεσματικότητα και έμφαση σε αυτό που είναι το σημερινό ζητούμενο, την ανάπτυξη. “Γι αυτό ζητώ μαζική συμμετοχή και καταπολέμηση της αποχής. Ζητώ από τους πολίτες που επέλεξαν μικρότερα κόμματα να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, καθώς πλέον δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο οργής”, σημείωσε με έμφαση.

Όπως αποκάλυψε ο Κ. Μητσοτάκης από τη Χαλκιδική έχει τις πρώτες παιδικές του καλοκαιρινές αναμνήσεις, καθώς έκανε τις διακοπές του στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στον Άγιο Νικόλαο. Στη συνέχεια της περιοδείας του ο Πρόεδρος της ΝΔ έτυχε θερμής υποδοχής σε όλα τα μέρη της Χαλκιδικής όπου μετέβη, μέσα από τις κομματικές εκδηλώσεις στελεχών της ΟΝΝΕΔ, ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής του δώρισε τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής.