Το 3ο POLYGYROS RUN HALKIDIKI, είναι και φέτος γεγονός με στόχο την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη και στους 3 αγώνες της διοργάνωσης.

Στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ, τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα. Στον Αγώνα Βουνού – Πόλης 14,6 χλμ, και στον παιδικό  Αγώνα 1000 μ, ηλικίας 8-12 ετών, μΤο μεσημέρι της Κυριακής έγιναν οι απονομές και στον Αγώνα των 14,6 χλμ βραβεύτηκαν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της Γενικής Κατάταξη, αλλά και οι νικητές των Ηλικιακών Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών 19-39, 40-49, 50+. Στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5,2 χλμ βραβεύτηκανοι 3 πρώτοι Άνδρες και οι 3 πρώτες Γυναίκες της Γενικής Κατάταξης.

Σε όλους τους δρομείς τερμάτισαν δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο. Στον Παιδικό Αγώνα θα βραβευτούν τα 3 πρώτα αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια. Σε όλα τα παιδιά επίσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Το σημαντικό της φετινής διοργάνωσης είναι ότι τα έσοδα δόθηκαν στα Ειδικά Σχολεία Πολυγύρου. Την εκδήλωση διοργάνωσαν  ο Αθλητικός Όμιλος Οξύθεμις και ο ΑΓΣ Ωρίων Πολυγύρου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς του Δήμου Πολύγυρου. Ο Αγώνας έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, με την υποστήριξη-χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, την υποστήριξη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.