Συνεντεύξεις, προβληματισμοί, αποκαλύψεις και όλα τα γεγονότα του νομού “ζωντανά” για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Δίνουμε τον…λόγο στους ανθρώπους της Χαλκιδικής.Μια παραγωγή της Xalkidiki Politiki με τους Σουζάνα Καζάκα και Μιχάλη Σουνά.

Παρακολουθήστε τις 4 πρώτες εκπομπές.

Ο πρόεδρος εστίασης και διασκέδασης Κασσάνδρας Βασίλης Σερέτης.Προβλήματα,υπομονή κάνουμε 12 μήνες.

Ο γιατρός, Παναγιώτης Τσιαλούκης, από το Παλιούρι Χαλκιδικής μίλησε στο Xalkidiki Politiki και την εκπομπή ‘’Καθαρή Ματιά’’ για τις εμπειρίες του στη μάχη με τον κορωνοϊό, ως γιατρός του Νοσοκομείου Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκης, που είναι κέντρο αναφοράς και παλιότερα ασχολήθηκε αποκλειστικά με την πανδημία.
Ο γιατρός αναφέρθηκε στο γεγονός πως όσο μεταλλάσσεται ο ιός γίνεται πιο μεταδοτικός, λιγότερο απειλητικός, ενώ τόνισε πως ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση που θα σημάνει την ‘’Ελευθερία’’.
Επίσης, κατά την άποψη του, πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι θα βλέπουμε αισθητά σημάδια βελτίωσης.

Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Χαλκιδικής Μιχάλης Μαργαριτίδης στην «ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ» ενημερώνει για τους εμβολιασμούς στην Χαλκιδική.
Είναι έτοιμα τα φαρμακεία του νομού;
Πως θα γίνεται η διαδικασία;
Είναι ασφαλή;
Είναι δικαιολογημένα τα μέτρα στην Χαλκιδική;
Εμβόλιο και τουρισμός πάνε μαζί!
‘’Πλέον, ας σοβαρευτούμε λίγο, απαιτείται ένας καλύτερος προγραμματισμός’’, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών στην ‘’Καθαρή Ματιά’’
Τα παράπονα του εξέφρασε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, Γεώργιος Λείβανος για τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων στη Χαλκιδική αλλά και σε όλη τη χώρα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως τόσο μέσω της Ομοσπονδίας όσο και του Επιμελητηρίου, προτείνουν διάφορους τρόπους διαφορετικής λειτουργίας των καταστημάτων, που να είναι πιο ευνοϊκή για το λιανεμπόριο.