Καθημερινά, η νέα κοινωνική δράση του Δήμου Ν. Προποντίδας ”σε νοιάζομαι” προσφέρει πάρα πολλά στους πολίτες που το έχουν ανάγκη. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η δράση αγκαλιάστηκε απ’ όλους που προσφέρουν ότι έχουν ευχαρίστηση.

Ο κ. Χρήστος εξέφρασε το δημόσιο ”ευχαριστώ” του για τη δωρεά ενός ηλεκτρικού αμαξιδίου.

Αναλυτικά:

«σε νοιάζομαι» είπε η νέα κοινωνική δράση του Δήμου και αγκαλιάστηκε θερμά από όλους εσάς. Κι ενώ καθημερινά γίνεται σπουδαία δουλειά με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια, σ’ αυτήν την περίπτωση ο κ. Χρήστος μας ζήτησε να πει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δωρεά σε αυτόν ενός ηλεκτρικού αναπηρικού αμαξιδίου, από την οικογένεια ενός νέου κοριτσιού, που δυστυχώς ταξίδεψε για την αγκαλιά των αγγέλων.

Στη μνήμη της και με τις ευχές να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του, παραδόθηκε στον κ. Χρήστο από την υπάλληλο της Κοινωνικής υπηρεσίας, κα Χριστίνα Ζαφειράκη και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο για τα ΑΜΕΑ, κα Αθανασία Εμμανουηλίδου.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη! Η προσφορά χαράς σε κάθε συμπολίτη, μάς κάνει όλους πιο ανθρώπινους, πιο δυνατούς. Γιατί ακόμη και στα δύσκολα, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, τα καταφέρνουμε!