Άλλη μια σύμβαση εργολαβίας για εργασίες στο οδικό δίκτυο Χαλκιδικής υπέγραψε προ ημερών η αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής, συνεχίζοντας το κομμάτι των επισκευών και συντηρήσεων στο κομμάτι των δρόμων που είναι αρμοδιότητά της. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο μέχρι στιγμής έχει αλλάξει η εικόνα στις οδικές αρτηρίες της Χαλκιδικής σε πολύ μεγάλο ποσοστό κάτι που γίνεται αισθητό σε επισκέπτες και πολίτες.

«Θα συνεχίσουμε, διαγραμμίσεις, συντηρήσεις, επισκευή τεχνικών και κοπή χόρτων. Θα παραδώσουμε μια διαφορετική Χαλκιδική για το άνοιγμα του τουρισμού τον Μάιο», τόνισε ο κ. Γιώργος προσθέτοντας ότι συντηρήσεις και παρεμβάσεις στη βάση της πρόληψης γίνεται  στους δρόμους αλλά και σε σημεία που χρήζουν αντιπλημμυρικής προστασίας.

Το τελευταίο διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής έχουν καταθέσει χαρτιά για αποχώρηση 11 άτομα, τη στιγμή που έρχονται μόνο τρία άτομα υπαλληλικού προσωπικού. «Δεν αρκούν οι συμβασιούχοι που πολύ καλά κάνουν τη δουλειά τους, αλλά ως έκτακτοι και εμπειρία δεν έχουν και δικαίωμα υπογραφής δεν έχουν. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την υποστελέχωση των υπηρεσιών δεν μπορούμε να προσφέρουμε τις ανάλογες παροχές υπηρεσιών στους πολίτες», ανέφερε για άλλη μια φορά ο αντιπεριφερειάρχης καθώς γίνονται ορατά σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των τμημάτων της αντιπεριφέρειας.