Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής των κόκκινων τόνισε πως είναι λίγο περίεργο το κλίμα γιατί οι προπονήσεις γίνονται κάτω από αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες προστασίας. Ωστόσο, η ψυχολογία του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του είναι σε καλή κατάσταση λόγω της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ‘’η μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους δημιούργησε αρνητικό κλίμα γύρω από τον αθλητισμό, αλλά με τη δυνατότητα των ράπιντ τεστ δεν έπρεπε να σταματήσει καθόλου’’.

Ο μέσος της Καλλικράτειας μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, την Κυριακή (11/4) στις 16:30 στο γήπεδο της Ν. Καλλικράτειας και έπλεξε το εγκώμιο των φιλοξενούμενων, λέγοντας πως είναι ένας δυνατός αντίπαλος και έχει το απόλυτο νικών στα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έγιναν.

Ο Σταύρος Πανανός (δεξιά) αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την εκπροσώπηση της Χαλκιδικής στη Football League με την Τρίγλια και στη Γ’ Εθνική με τη Ν. Καλλικράτεια και την Βαρβάρα. ‘’Είναι σημαντικό γιατί έτσι φαίνεται η δουλειά που γίνεται στο νομό και προσελκύει τα βλέμματα ανθρώπων του ποδοσφαίρου’’.