Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Δήμος Πολυγύρου υλοποιεί διάφορες δράσεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αρχής γενομένης από σήμερα, Σάββατο (5/6) αλλά και αύριο Κυριακή (6/6), σε όλες τις Κοινότητες.

Εθελοντές όλων των ηλικιών ”όργωσαν” τον Δήμο Πολυγύρου από άκρη σε άκρη και έστειλαν το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και του τόπου.

«Διαδημοτική δράση του Δήμου Πολυγύρου»

”Από σήμερα το πρωί έχει ξεκινήσει η διαδημοτική δράση και όλα τα χωριά έχουν βγει σε διάφορα σημεία και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και το σημαντικότερο είναι πως πρόκειται για διαδημοτική ταυτόχρονη κίνηση. 

Οι εργασίες συνεχίζονται το απόγευμα, με τον καθαρισμό του βυθού από εθελοντές δύτες και αύριο το πρωί, εθελοντές δύτες θα καθαρίσουν το βυθό των Καλυβών, ο υπόλοιπος κόσμος με την παραλία. 

Μαζί μας ήταν και τα άλογα από τον Ιππικό όμιλο Αγίου Βασιλείου που ασχολούνται με την θεραπευτική ιππασία και απασχόλησαν τα παιδάκια”, ανέφερε η ειδική σύμβουλος κοινωνικών δράσεων και πολιτισμού του Δήμου Πολυγύρου, Έφη Κελιαφάνου.

«Ηχηρό μήνυμα του Δήμου Πολυγύρου για την προστασία του περιβάλλοντος»

”Ο Δήμος Πολυγύρου συνεχίζει τις δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και της ομορφιάς του τόπου. Όλοι σήμερα περάσαμε υπέροχα και ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βγήκαν στους δρόμους”, πρόσθεσε η κα Κελιαφάνου.