Η Θεία Λειτουργία και ο Όρθρος τελέστηκε στην εκκλησία της Παναγίας Κορυφινής των Ν. Μουδανιών ανήμερα της εορτής, παρουσία του Μητροπολίτη Κασσανδρείας, κ. Νικόδημου, αιρετών του νομού και πλήθος πιστών, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Εορτασμός της Παναγίας Κορυφινής είναι πολύ σημαντικός για την πρωτεύουσα του Δήμου Ν. Προποντίδας, με τους Μουδανιώτες να είναι ιδιαίτερα δεμένοι με την εικόνα της Παναγίας Κορυφινής, που ήρθε από την Καλόλιμνο.

Χρόνια πολλά στους Μουδανιώτες και τις Μουδανιώτισσες

‘’Εύχομαι σε όλο το κόσμο να έχει την υγεία του. Είναι μια σημαντική ημέρα για την πρωτεύουσα του Δήμου Ν. Προποντίδας. Χρόνια πολλά στους Μουδανιώτες και τις Μουδανιώτισσες’’, ανέφερε ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας.

Τα Ν. Μουδανιά γιορτάζουν

‘’Μια μεγάλη γιορτή. Τα Ν. Μουδανιά γιορτάζουν. Η Παναγία Κορυφινή θα μπορούσε να είναι μεγάλο πανηγύρι αλλά λόγω των συνθηκών δεν ήταν εφικτό. Ο κόσμος ήταν εδώ και γιόρτασε με τους ιερείς. Εύχομαι, υγεία, γαλήνη, ευτυχία και του χρόνου να είναι μια διαφορετική εορτή. Χρόνια πολλά στους Μουδανιώτες, χρόνια πολλά στους Χαλκιδικιώτες”, ευχήθηκε στην κάμερα του Xalkidiki Politiki ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος.

”Ιδιαίτερη ημέρα για μας”

‘’Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε για να τιμήσει την Παναγία μας. Ιδιαίτερη μέρα, ειδικά για την οικογένειά μας, καθώς είναι η πρώτη χρονιά που απουσιάζει ο λατρευτός μας πατέρας. Η Παναγία, η μητέρα μας, μας σκεπάζει όλους, είναι κοντά μας. Ευχές σε όλο το κόσμο για υγεία και κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω και τις ευχές του Δημάρχου Ν. Προποντίδας που απουσιάζει εξαιτίας του θέματος της υγείας του. Οι Μουδανιώτες είναι δεμένοι με την εικόνα. Οι άνθρωποι κουβάλησαν την θαυματουργή εικόνα με πολλή αγάπη. Ευχόμαστε πάντα να πρεσβεύει τον λαό της πόλης μας που τόσο πολύ την τιμάει και την αγαπάει’’, σύμφωνα με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Προποντίδας, Δέσποινα Ραμανδάνη.