Έχω οικογένεια και δουλειά γιατί να μάθω αγγλικά; Πόσο εύκολο είναι στην ηλικία που βρίσκομαι; Πόσο χρόνο θα χρειαστώ; Αν το κάνω τι θα κερδίσω; Αξίζει τον κόπο;

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που βασανίζουν έναν ενήλικα πριν μπει στη διαδικασία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Οι απαντήσεις έρχονται κυρίως από αυτούς που πλησίασαν τους ανθρώπους του ExpertinDanas, ενημερώθηκαν και μπήκαν στη διαδικασία ασχοληθούν.

Τα αγγλικά σήμερα είναι η διεθνής γλώσσα που η γνώση της είναι απαραίτητη στις επιχειρήσεις, στην επιστήμη, στην επικοινωνία, στις τέχνες, στην πολιτική στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, στην τεχνολογία και γενικότερα σε κάθε έκφανση της καθημερινής ζωής.

Αν κάποιος θέλει να αναπτύξει την επιχείρηση του και αν ανταποκριθεί στο ραγδαία μεταλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον χρειάζεται πληροφορία. Η πληροφορία αυτή διαχέεται σχεδόν αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Σε όποιο κλάδο και αν θέλει κανείς να δραστηριοποιηθεί σαν στέλεχος επιχειρήσεων η γνώση της αγγλικής είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Το μυστικό για να πετύχει κανείς είναι να ακολουθήσει την σωστή μέθοδο για να φτάσει στην πιστοποίηση. Όταν κάποιος δεν μπορεί να αφιερώσει πολλούς μήνες μελέτης και πολλά χρήματα χρειάζεται την εξειδίκευση του ExpertinDanas για να πάρει πτυχίο.

Η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας βασίζεται σε καινοτόμες μεθόδους ενώ ακολουθείται ρεαλιστικό, ταχύρρυθμο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στους ενήλικες.

Η Αγγλική γλώσσα διδάσκεται σε τρία επίπεδα. Στα Αγγλικά ενηλίκων για αρχάριους, μπορεί ο εκπαιδευόμενος από το μηδέν μέσα σε οκτώ μήνες, να πάρει πτυχίο και να καταφέρει να μιλά και να επικοινωνεί άνετα.

Στα Αγγλικά ενηλίκων lower ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις έως πέντε μήνες φθάνει στο πτυχίο lower B2.

Ενώ στα Αγγλικά ενηλίκων Proficiency ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις μήνες αποκτά αναγνωρισμένο πτυχίο C2 για ΑΣΕΠ και ιδιωτικό τομέα.

Τα προγράμματα παρέχονται δια ζώσης αλλά και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και οδηγούν σε εξετάσεις οι οποίες επίσης γίνονται online μέσω υπολογιστή.

Η πιστοποίηση Test of Interactive English (ΤΙΕ) του ExpertinDanas στην οποία οδηγούν τα προγράμματα είναι αναγνωρισμένη από το δημόσιο, και είναι κατάλληλη για αξιολογήσεις, προκηρύξεις, μετατάξεις, μεταπτυχιακά, για στρατιωτικούς και για όσους αναζητούν εργασία στον Ιδιωτικό τομέα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ΤΙΕ είναι ότι επιτρέπει να φτάσει κάποιος στο επιθυμητό επίπεδο της γλώσσας κάνοντας παράλληλα εξειδίκευση στην ορολογία του επαγγελματικού κλάδου που τον ενδιαφέρει. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την προετοιμασία για προφορική και γραπτή εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τον επαγγελματικό κλάδο του εκπαιδευόμενου.

Η συνεργασία με το ExpertinDanas δίνει τις λύσεις που χρειάζεται ο ενήλικας εκπαιδευόμενος. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.expertindanas.gr ή τηλεφωνήστε στο 23940 25472