Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε  στο Υπουργείο ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς και συζήτησαν σημαντικά θέματα που αφορούν τον Δήμο.

Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση αφορούσε τα έργα που υλοποιούνται μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και στην εξεύρεση τρόπου για τη χρηματοδότηση των έργων: «Ανάδειξη του διατειχίσματος της Ν. Ποτίδαιας & διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου» και «Αποκατάσταση ζημιών παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας» όπως επίσης και τα έργα που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημάρχου Ν.Προποντίδας, Μανώλη Καρράς:

«Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα συναντήθηκα στο Υπουργείο, όπου και συζητήσαμε σημαντικά θέματα για τον Δήμο μας.

Η συζήτηση, που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, επικεντρώθηκε στα έργα που υλοποιούνται μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και στην εξεύρεση τρόπου για τη χρηματοδότηση των έργων: «Ανάδειξη του διατειχίσματος της Ν. Ποτίδαιας & διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου» και «Αποκατάσταση ζημιών παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας».

Επίσης, έγινε λόγος και για τα έργα που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης. Τέλος, ο Υπουργός δεσμεύτηκε να επισκεφθεί τον Δήμο μας εντός του Ιανουαρίου.»