Η Δημοτική Φιλαρμονική Σιθωνίας, έψαλε  σήμερα  Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς  στον Δήμαρχο Κυπαρίσση Ντέμπλα κατά την επίσκεψή της στο Δημαρχείο.

Αφού έπαιξαν πρωτοχρονιάτικα τραγούδια στον αίθριο χώρο του Δημαρχείου, υπό τη διεύθυνση της  μαέστρου, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα μέλη της Φιλαρμονικής χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, τύχη και προκοπή τονίζοντας μεταξύ άλλων το 2022 να είναι ένα έτος αισιοδοξίας, ελπίδας και νέων προσδοκιών. 

Μάλιστα ο κ. Ντέμπλας σε σχετική ανάρτηση μέσω του FB και με αφορμή την επίσκεψη των παιδιών της Φιλαρμονικής στο Δημαρχείο έστειλε τις δικές του ευχές για τη Νέα Χρονιά που θα περάσει σήμερα το κατώφλι κάθε πόρτας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα:

Με γλυκιές φωνές και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες γέμισε σήμερα το Δημαρχείο. Η φιλαρμονική ορχήστρα, του Δήμου Σιθωνίας, έψαλε τα κάλαντα μεταφέροντας μέσα από τους ήχους της τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει μαζί της μία καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας και όλοι μαζί να βγούμε νικητές από την μάχη με την πανδημία.

Χρόνια πολλά σε όλους, Καλή και Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά.

Η Υγεία, η Ευτυχία και η Αγάπη να σας συντροφεύουν!