Τελετή στη μνήμη του Χαράλαμπου Κωνσταντινιδή έλαβε χώρα σήμερα, Παρασκευή 28/1 στο χώρο των αποδυτηρίων του Σταδίου Κασσάνδρας. Στην τελετή, δόθηκε το όνομα του αείμνηστου Χαράλαμπου Κωνσταντινιδή, πρώην Αντιπρόεδρος του Άρη Κασσανδρείας, στην αίθουσα των αποδυτηρίων, ενώ η οικογένειά του έκανε προσφορά ενός απινιδωτή.

“Έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα”

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη κάμερα του Xalkidiki Politiki η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως σαν αντιπρόεδρος έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα και βοηθούσε με όλες του τις δυνάμεις. “Η ονομασία ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε” ανάφερε η Αναστασία Χαλκιά. “Μέσα σε όλα, η οικογένεια Κωνσταντινίδη έκανε και μια δωρεά απινιδωτή, κάτι πολύ σημαντικό για το στάδιο”, ανέφερε η Δήμαρχος Κασσάνδρας.

Μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης απινιδωτών

Παράλληλα, η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, αναφέρθηκε και στην μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης απινιδωτών. Ο Δήμος Κασσάνδρας είναι ο πρώτος Δήμος που ενημερώνει με πινακίδες που υπάρχει απινιδωτής, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του  “Kids Save Lives” για την προσφορά τους στην εκπαίδευση χρήσης απινιδωτών.

Τελετή στη μνήμη του Χαράλαμπου Κωνσταντινιδή 

“Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη και στην προσφορά του Χαράλαμπου Κωνσταντινιδή. Προχωρήσαμε στην ονοματοδοσία της αίθουσας των αποδυτηρίων, παράλληλα έγινε και η προσφορά ενός απινιδωτή για το στάδιο της Κασσάνδρας, δωρεά της οικογένειας του. Στο ίδιο μήκος κινείται και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου, αποσπώντας 8 απινιδωτές για όλα τα γήπεδα της Κασσάνδρας, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και η εκπαίδευση εθελοντών των σωματείων”, τόνισε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Κασσάνδρας, Ιωάννης Σερέτης.

Πενήντα απινιδωτές στην Κασσάνδρα 

“Σημαντική κίνηση από την οικογένεια Κωνσταντινίδη. Πλέον, η Κασσάνδρα μέτρα 50 απινιδωτές και η Κασσανδρεία πέντε. Η χρήση απινιδωτή είναι κάτι σημαντικό, καθώς μπορεί να σώσει μια ζωή. Σύντομα θα ξεκινήσουν ξανά οι εκπαιδεύσεις και όσο περισσότεροι εθελοντές πιστοποιηθούν, περισσότερες ζωές θα σωθούν”, ανέφερε στην κάμερα του Xalkidiki Politiki, ο Θέμης Ιερισσιώτης, ιδρυτικό μέλος του Kids Save Lives

Χρειάζονται νέοι και νέες πιστοποιημένοι εθελοντές χρήσης απινιδωτή

“Ευχαριστούμε την οικογένεια Κωνσταντινίδη για τη δωρεά. Χρειάζονται περισσότεροι νέοι εθελοντές για να πιστοποιηθούν. Ο απινιδωτής σώζει ζωές”, τόνισε ο αντιπρόεδρος του Άρης Κασσανδρείας, Βασίλης Μόσχας.