Δευτερόλεπτα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ, που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 2-1, οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο οπαδό τους, ενώ φωτογραφήθηκαν με φανέλα που φέρει την ηλικία του και το όνομα του.

Άκρως συγκινητική φωτογραφία στο ήδη τεταμένα κλίμα της αναμέτρησης.

Όλα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη και ο άδικος χαμός του νεαρού οπαδού, έχουν συγκλονίσει τον φίλαθλο κόσμο, με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το μύνημα πως πρέπει να μπει ένα… ΤΕΛΟΣ!

Στον Άλκη αφιέρωσε το γκολ και ο Αραούχο

Σε μια κίνηση που δείχνει πώς ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει προχώρησε και ο Αραούχο της ΑΕΚ, μετά το γκολ της ισοφάρισης.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ σχημάτισε με τα δάχτυλά του το γράμμα Α, θέλοντας να αφιερώσει το γκολ στον αδικοχαμένο οπαδό του Άρη.

Φορτισμένο κλίμα στην αναμέτρηση 

Eurokinissi

Με τη φωτεινή επιγραφή του Κλεάνθης Βικέλας να έχει σε όλο το ματς φωτογραφία του 19χρονου και να γράφει “Καλό ταξίδι Άλκη”, διεξήχθη το ματς ανάμεσα στους δύο κιτρινόμαυρους, με τον αγώνα να γίνεται σε φορτισμένο κλίμα.

Πριν τη σέντρα του αγώνα, παράγοντες, προπονητικά τιμ και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν λουλούδια και στεφάνια στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου.