Καθαροί παραμένουν οι δρόμοι στον Δήμο Αριστοτέλη παρά την χιονόστρωση και την έντονη χιονόπτωση που επικρατούσε σε ορισμένα μέρη του Δήμου, με την άμεση κινητοποίηση του Δήμου για τον καθαρισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή με την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας, καθάρισε όλους τους δρόμους στην τοπική κοινότητα του Στανού, τους δρόμους προς όλες τις καλύβες, το χώρο της Λαϊκής Αγοράς και τα σχολεία.

Ο μηχανισμός του Δήμου από το βράδυ της Τετάρτης βρισκόταν σε ετοιμότητα για να μην υπάρξουν προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Οι κεντρικοί δρόμοι παρέμειναν καθαροί όλη τη νύχτα και το πρωί εξωτερικό συνεργείο επιμελήθηκε τους δρόμους στις γειτονιές του χωριού.

Στον καθαρισμό των δρόμων, δόθηκε προτεραιότητα στα πιο απομακρυσμένα σπίτια, στις ευπαθείς ομάδες αλλά και σε όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες.

Ακόμα, κατά τις μεσημεριανές ώρες, συνεργείο του Δήμου έριξε αλάτι σε δυσπρόσιτα μέρη και στις σχολικές μονάδες για να μετακινούνται όλοι με ασφάλεια.

Η τοπική κοινότητα, συγχαίρει τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Στέλιο Βαλιάνο και τον επικεφαλή Πολιτικής Προστασίας κ. Θαλασσινό Γιώργο για την άμεση αντιμετώπιση και αποτελεσματικότητα.