Χαλκιδική, μεταξύ άλλων ελληνικών προορισμών προτείνει ο Βρετανικός αερομεταφορέας και παράλληλα δεύτερος μεγαλύτερος tour operator του Ηνωμένου Βασιλείου, Jet2, ως τόπο σύντομης απόδρασης στο πλαίσιο των φετινών προβαλλόμενων πακέτων διακοπών.

Και να, πως ακριβώς περιγράφει το νομό Χαλκιδικής ο αερομεταφορέας, καλώντας τους Βρετανούς και όχι μόνο ταξιδιώτες να τολμήσουν την απόδραση:

Διακοπές στη Χαλκιδική

Γεμάτη κουλτούρα, παραθαλάσσιες όχθες που αξίζουν αιφνιδιασμού και ένα καλωσόρισμα τόσο ζεστό όσο ο καιρός, αυτό το κομμάτι της κρυμμένης ηπειρωτικής Ελλάδας δείχνει κάτι για όλους. Είναι μια τριάδα χερσονήσων όπου πολυτελή ξενοδοχεία βρίσκονται δίπλα σε αγροτικά καταφύγια και ολόκληρο το μέρος έχει μια άγνωστη αίσθηση. Τα μαγευτικά θέρετρα της Κασσάνδρας πρωταγωνιστούν, αλλά φροντίστε να βυθιστείτε στις ανεξάντλητες παραλίες της Σιθωνίας και να δείτε τα μοναστήρια στο Άγιο Όρος. Οι κυματιστοί λόφοι από βότανα, μέλι και ζουμερές ελιές σημαίνουν ότι υπάρχει μια γεμάτη γεύση κουζίνα που πρέπει να περιμένει κανείς, ενώ τα αρχαία κειμήλια σημαίνουν ότι υπάρχει επίσης ένας σωρός ιστορίας που πρέπει να σκάψετε.