Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας που φιλοξενεί η Κασσάνδρα. 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες αντοχής νεανίδων και εφήβων, με τους αθλητές αλλά και τους Δημότες που κατέκλισαν τους δρόμους της Κασσάνδρας, να απολαμβάνουν τη διαδρομή αλλά και τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες αντίστοιχα.

Η Λυδία Μούτσιου και ο Μιχάλης Σαββάκης πρωταθλητές Ελλάδας στην Κασσάνδρα

Πρωταθλητές Ελλάδας στην πανέμορφη διαδρομή του γύρου του ποδιού αναδείχθηκαν ο Μιχάλης Σαββάκης και η Λυδία Μούτσιου σε έφηβους και νεανίδες.

”Όλα κύλησαν εκπληκτικά”

”Όλα κύλησαν εκπληκτικά. Οι αθλητές μας είπαν τα καλύτερα και ενθουσιάστηκαν με τους δρόμους. Ο Δήμος Κασσάνδρας δεν δίνει μόνο τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά έχει και άλλες μορφές τουρισμού. Οι εικόνες θα ταξιδέψουν σε Ελλάδα και εξωτερικό και αυτό μας κάνει χαρούμενους”, ανέφερε στη κάμερα του Xalkidiki Politiki, η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.  

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

”Εξαιρετικοί οι δρόμοι της Κασσάνδρας” 

”Οι δρόμοι ήταν ωραίοι. Οι αντίπαλοι ήταν δύσκολοι, όπως και ο αγώνας αλλά τα κατάφερα. Είμαι πολύ χαρούμενος” τόνισε ο Μιχάλης Σαββάκης, ο πρωταθλητής Ελλάδας που αναδείχθηκε στους δρόμους της Κασσάνδρας και αθλητής του συλλόγου της Ρόδου.

”Η Χαλκιδική είναι φοβερό μέρος, από τα καλύτερα που έχω τρέξει”

”Είμαι πολύ συγκινημένη. Φοβερό μέρος, τέλεια διαδρομή και όλα εξαιρετικά. Η Χαλκιδική είναι από τα καλύτερα μέρη που έχω τρέξει στη ζωή μου. Εύχομαι να ξανά γίνει αγώνας εδώ. Όσοι δεν την έχουν επισκεφτεί να το κάνουν”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Λυδία Μούτσιου, πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ποδηλασία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι απονομές 

Στους έφηβους, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μιχάλης Σαββάκης, δεύτερος ο Πέτρος Παναγάκος και τρίτος ο Δημήτρης Αθανασίου.

Στις νεανίδες, στην κορυφή του βάθρου ανέβηκε η Λυδία Μούτσιου, δεύτερη τερμάτισε η Γλυκερία Αγγελάκη και τρίτη η Κωνσταντίνα Φαρφάρα.

Πανελλήνιο Ποδηλασίας: Η Λυδία Μούτσιου και ο Μιχάλης Σαββάκης πρωταθλητές Ελλάδας στην Κασσάνδρα (pics)

#Χαλκιδική #ΠανελλήνιοΠρωτάθλημαΠοδηλασίας #ΔήμοςΚασσάνδρας #ΑναστασίαΧαλκιά #Κασσάδρα #Αγώνες