Με τον Γιώργο Γεωργαντά συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος και συζήτησαν θέματα όπως:

-H χρηματοδότηση της πρότασης για αγροτική οδοποιία, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, στη Μεγάλη Παναγία, για δρόμο 3,5 χιλιομέτρων που να εξυπηρετεί δεκάδες αγρότες της περιοχής.

-To άλυτο, εδώ και δεκαετίες, ζήτημα της διανομής τίτλων σε εκατοντάδες κληρούχους στα “Γαβράδια” της Βαρβάρας, σε περιοχή έκτασης 2.000 στρεμμάτων, για την οποία ο Δήμος Αριστοτέλη κατέχει νόμιμο τίτλο.

-Το ζήτημα της μεταβίβασης των εσωτερικών δρόμων και των κοινόχρηστων χώρων του οικισμού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον Δήμο Αριστοτέλη και ειδικά στις κοινότητες Αμμουλιανή και Ολυμπιάδα.

-Την παραχώρηση στον Δήμο του κληροτεμαχίου που βρίσκεται το ιστορικό “Μαύρο Αλώνι” στην Ιερισσό, το οποίο ανήκει κατά κυριότητα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να προχωρήσει το έργο ανάπλασης που έχει υποβληθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

-Την παραχώρηση στον Δήμο του οικοπέδου που βρίσκεται το Αγροτικό Ιατρείο της Ολυμπιάδας, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε, και το οποίο ομοίως ανήκει κατά κυριότητα στο χαρτοφυλάκιο του ΥΠΑΑΤ.

“Τα ζητήματα που έθεσα στον Υπουργό, παραδίδοντας του όλα τα σχετικά έγγραφα, αντιμετωπίζονται ήδη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και θα τύχουν νομικής και υπηρεσιακής επεξεργασίας ώστε να έχουν θετική έκβαση για τους Δημότες μας”, ανέφερε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος.

#Χαλκιδική #Δήμος_Αριστοτέλη #Στέλιος_Βαλιάνος #Αμμουλιανή #Μεγάλη_Παναγία #Ιερισσός #Ολυμπιάδα #Βαρβάρα #Μαύρο_Αλώνι