Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής στη Χαλκιδική είναι διαθέσιμα για τους αναγνώστες του Xalkidkipolitiki. Η Νομαρχιακή επιτροπή εκλέγει 11 μέλη, (από 25 συνολικά υποψηφίους που υπήρξαν), ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ήταν διορισμένο όργανο με γραμματέα τον Αργύρη Τσινά. Τα ονόματα που επικρατούν με την καταμέτρηση ως αυτή τη στιγμή και βάσει πληροφοριών είναι τα εξής με σειρά ψήφων:

Αργύρης Τσινάς

Κώστας Ασκέρης

Αναστάσιος Κανέλης

Νανά Παρμάκη

Δημήτρης Μικές

Ιωάννης Μαρκογιαννάκης

Γεώργιος Κωστόπουλος

Ιφιγένεια Κουτσούρη

Ελβίρα Ασλανίδου

Θεόδωρος Λιολίδης

Παμφιλία Δαμάσκου  – Ευαγγελία Σάτκα

Για τη θέση της τέταρτης γυναίκας βάσει ποσόστωσης οι δύο τελευταίες εμφανίζονται με ισοψηφία μέχρι να έχουμε την οριστική και επίσημη καταμέτρηση.

 

Πρωτοφανής συμμετοχή

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία για τα όργανα του κόμματος στο νομό έφτασε στις 3.618 άτομα, κάτι που ικανοποιεί τα στελέχη του κινήματος. Άλλωστε, στήθηκαν 11 κάλπες, παρά το γεγονός ότι η εγκύκλιος του κόμματος ανέφερε ως σημεία ψηφοφορίας μόνο τους καλλικρατικούς δήμους και ίσως ένα ή δυο περισσότερα. Ωστόσο, στο νομό έγινε δεκτό να υπάρξουν 11 σημεία όπου στήθηκαν κάλπες ψηφοφορίας και όχι μόνο πέντε, όσοι είναι οι δήμοι δηλαδή.