Στον Πολύγυρο διοργανώθηκε ο πρώτος δρόμος “Cholomon”, με σκοπό οι αθλητές να γνωρίσουν το φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής και ειδικά τον ορεινό όγκο του Χολομώντα.

“Πρώτο Cholomon Trail από έναν νεοσύστατο Σύλλογο περιπατητών και δρομέων της Χαλκιδικής, σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον. Τα παιδιά σήμερα έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για 21 χιλιόμετρα και τα κατάφεραν περίφημα. Η Χαλκιδική αξίζει τέτοιες δράσεις. Η Αντιπεριφέρεια είναι κοντά σε κάθε σύλλογο ο οποίο έχει μία κοινωνική προσφορά και φέρνει τους νέους κοντά στον αθλητισμό” είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος.

Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Γιώργος ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του την Βούλα Πατουλίδου που παραβρέθηκε στη διοργάνωση.

“Με μεγάλη χαρά έγινε αυτή η διοργάνωση και είναι κάτι που αξίζει σε αυτόν τον τόπο να γίνεται γιατί έχει μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο. Καλή αρχή και εύχομαι πάντα ο τερματισμός να είναι καλύτερος από την αρχή. Του χρόνου πάλι εδώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Είμαστε νεοσύστατος Σύλλογος και ο στόχος μας είναι να γνωρίσει ο κόσμος τον Χολωμόντα και αθλητικά και περιπατητικά, Υπάρχουν πολλές δράσεις που διοργανώνονται. Έχουμε πάνω από 200 δρομείς και η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη, ανέφερε η Μαρία Αντωνακοπούλου, μέλος του Συλλόγου  “Υψίζωνος”.

Οι δρομείς, Ιωάννης Ζαχαράκης και Γεωργία Στεφάνου, συμπλήρωσαν πως η διαδρομή ήταν δύσκολη, όλη σε μονοπάτια αλλά ήταν πολύ καλά οργανωμένα όλα. “Η άσκηση συμβάλει σημαντικά στην ζωή, συγχαρητήρια σε όλους” είπαν χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: