Ο προσωπικός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, αποκάλυψε τη συνομιλία που είχαν λίγες στιγμές πριν χάσει τη ζωή της η μεγάλη ντίβα του ελληνικού σινεμά.

«Η Μάρθα έφυγε. Γύρω στις 13:15 με πήρε τηλέφωνο η Ντόρα Δούμα, η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο κοντινό της πρόσωπο. Μου τηλεφώνησε για να μου πει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά» σημείωσε, αρχικά, σε συνέντευξή του στον Alpha.

Ζήτησε να μιλήσει με την ίδια, αλλά κατάφεραν να ανταλλάξουν μόλις μερικές κουβέντες.

«Της λέω “Μαρθάκι, πες μου δύο κουβέντες, να μιλήσουμε”. Μου λέει “Καλημέρα Δημήτρη”. Της λέω “Δεν μου φτάνει αυτό, θέλω να μου πεις κάτι περισσότερο”. Μου λέει “Κα” και μετά σταμάτησε».

Στη συνέχεια, όπως είπε, κάλεσε και πάλι την κα Δούμα, η οποία ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη και εκείνος της συμβούλευσε να καλέσει αμέσως γιατρό και ασθενοφόρο.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, έλαβε ακόμα ένα τηλεφώνημα από την κα Δούμα, η οποία έμενε με την αποθανούσα και τη φρόντιζε. «Σε 3 λεπτά με παίρνει και μου λέει, ουρλιάζοντας, ότι η Μάρθα είχε φύγει».

Δήλωσε «συγκλονισμένος» από την απώλεια της «μεγάλης πρωταγωνίστριας» και «πολύτιμης φίλης του». «Ήταν πολύ δικός μου άνθρωπος» είπε και ενημέρωσε πως η κα Δούμα είναι «σε πολύ κακή κατάσταση».

«Σε μένα έμελλε να υπογράψω και τον θάνατό της. Είμαι συγκλονισμένος».

Πηγή: lifo