Άγνωστος πέταξε σκυλάκι μέσα από κινούμενο όχημα σε γέφυρα ύψους 4,5 μέτρων στη Φλόριντα, αλλά αυτό επιβίωσε και διασώθηκε από τις Αρχές.

Η αστυνομία στη κομητεία Όραντζ, έλαβε καταγγελία από αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τη σκηνή όταν έκαναν βόλτα το κατοικίδιό τους. Στην αρχή δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη, αλλά όταν κατάλαβαν για τι επρόκειτο κάλεσαν τις Αρχές.

Στο σημείο στήθηκε επιχείρηση για τη διάσωση της σκυλίτσας, με τη συμμετοχή και της Υπηρεσίας Προστασίας Ζώων, που βρισκόταν μέσα σε έναν πλαστικό κάδο. 

«Οι αστυνομικοί, μαζί με τον βοηθό αξιωματικού ο οποίος κινδύνευσε να τραυματιστεί καθώς κατέβαινε, κατάφεραν να ανασύρουν τη γλυκιά Daisy (σ.σ. έτσι ονομάστηκε η 3 ετών σκυλίτσα). Είμαστε ευγνώμονες για το κουράγιο και την άμεση αντίδρασή τους» σημειώθηκε σε σχετική ενημέρωση της Υπηρεσίας.

«Βρήκαμε ένα σκυλάκι μέσα σε έναν μικρό πλαστικό μπλε κάδο, που πετάχτηκε λες και ήταν σκουπίδι» αναφέρθηκε, ενώ δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες από την επιχείρηση.

Η μικρή δεν είχε τραυματιστεί και έκτοτε έχει υιοθετηθεί, ενώ οι Αρχές αγνοούν το ποιος αλλά και για το γιατί την πέταξε από τη γέφυρα.

Κοντά στην περιοχή που εγκαταλείφθηκε υπάρχει καταφύγιο ζώων, κάτι που εγείρει το λογικό ερώτημα γιατί δεν την άφησαν εκεί.

«Η τοποθεσία όπου η Daisy πετάχτηκε είναι σε μικρή απόσταση από το καταφύγιο. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες ιδιωτικές διασώστες που θα ήταν πρόθυμοι να φιλοξενήσουν ένα γλυκό και ευγενικό σκυλί για αναδοχή ή υιοθεσία. Και όμως, κάποιος επέλεξε αντ’ αυτού να διαπράξει αυτή την πράξη σκληρότητας».

Πηγή: lifo