Μεταγραφή-έκπληξη από τη Χανιώτη, που κάνει δικό της τον Μίλαν Λάλκοβιτς, τον Σλοβάκο εξτρέμ που βοήθησε πέρυσι το δεύτερο εξάμηνο να πανηγυρίσει την άνοδο ο Μακεδονικός.

 Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός στο απώγειο της καριέρας του είχε παίξει και στην Τσέλσι (ανήκε στους Λονδρέζους από το 2010 ως το 2014, αλλά τον έδιναν κυρίως δανεικό), ενώ εντάσσεται στην ομάδα της Χαλκιδικής με τη μορφή δανεισμού από τον Μακεδονικό μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

Ο Λάλκοβιτς πρόσφατα συμφώνησε να γυρίσει στο ρόστερ του Μακεδονικού, αλλά δεδομένου οτι οι μεταγραφές στη Σούπερ Λιγκ 2 είχαν ήδη ολοκληρωθεί, οι Θεσσαλονικείς έψαχναν ομάδα Γ΄ Εθνικής να τον δώσουν δανεικό για περίπου 2.5 μήνες, ώστε να έχει καλύτερο ρυθμό.

Η Χανιώτη επωφελείται και κάνει δικό της – έστω και προσωρινά, για σύντομο διάστημα- έναν παίκτη πολυτέλεια (απασχόλησε και άλλες ομάδες), που κάνει τη διαφορά στην κατηγορία (δεν αποκλείεται άλλωστε το χειμώνα να γίνει επαναπροσέγγιση για κάτι διαφορετικό, αλλά η τωρινή συμφωνία είναι αυτή που καταγράφεται), ενώ στα “τσακάλια” συναντά γνώριμούς του από την περσινή συνεργασία στον Μακεδονικό (Τοπούζης, Αναγνώστης, Ασήμογλου κ.α.).

Tην Τετάρτη ο Λάλκοβιτς αναμένεται να κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα του Χρύσανθου Λευκαρίτη.

Πηγή: soccerpractor