Ένα ακόμα τριήμερο προσφέρει η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου που φέτος πέφτει Παρασκευή. Παραδοσιακά, -με εξαίρεση τα χρόνια της πανδημίας που είχαμε μέτρα και περιορισμούς- η παρέλαση θα λάβει χώρα από το πιο μικρό έως και το πιο μεγάλο μέρος στην χώρα.

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 2022 θα εορταστεί και στην πρωτεύουσα του νομού, τον Πολύγυρο, με τις πρέπουσες τιμές και την λαμπρότητα που αρμόζει στην ημέρα.

«Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρας ιδιαίτερης αξίας για την χώρα μας, καθώς αποτελεί υπενθύμιση της αντίστασης της πατρίδας μας ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό και των αγώνων των λαών για την δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θα πραγματοποιηθούν και φέτος με την κάθε δυνατή επισημότητα και λαμπρότητα», αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο της ΠΕΧ για την εορταστική ημέρα.

28η Οκτωβρίου 2022: Το πρόγραμμα εορτασμού στον Πολύγυρο

Το περιφερειακό συμβούλιο και ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 και στη Δοξολογία που θα γίνει την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου Πολυγύρου.