Νέα μαρίνα για τουριστικά σκάφη στην Αμμουλιανή μέχρι το 2025, αναμένεται να κατασκευαστεί με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αριστοτέλη Στέλιου Βαλιάνου

Μετά από συστηματικές επαφές στην Αθήνα με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κουτουλάκη και την Γενική Γραμματέα του υπουργείου τουρισμού κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου , τους οποίους ευχαριστώ εγκάρδια για τη θέρμη με την οποία αγκάλιασαν τα αιτήματα μας, πετύχαμε την οριστική αδειοδότηση και χωροθέτηση του “Καταφυγίου τουριστικών σκαφών” της Αμμουλιανής , κατά την τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής του Υπουργείου Τουρισμού, ξεπερνώντας τα γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πάντα τα δημόσια έργα.

Ενα έργο που εντάξαμε λίγους μήνες πριν στο Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό 2.000.000 ευρώ!

Με λίγα λόγια, μέχρι το 2025 ,η Αμμουλιανή θα διαθέτει νέα μαρίνα για τουριστικά σκάφη ως αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει αυτή η Δημοτική Αρχή και της καλής συνεργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αριστοτέλη, Παναγιώτη Μουσλή και στους μονιμους συνεργάτες μας.

Έτσι εννοούμε εμείς τη διεκδίκηση και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Αριστοτέλη!