Την υπογραφή της σύμβασης για την αντικατάσταση-βελτίωση των δικτύων ύδρευσης Γαλάτιστας, συνολικού προϋπολογισμού 2.822.580 ευρώ, έκανε γνωστή ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, ύστερα απο σχετική ανακοίνωσή του στο FB. Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και σε άλλα σοβαρά έργα υποδομών που αφορούν το χωριό της Γαλάτιστας, όπως την αγροτική οδοποιία και τον κεντρικό δρόμο του χωριού που αναμένεται να δημοπρατηθεί.

Ο κ. Ζωγράφος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο χρόνος μας αποχαιρετά με τον καλύτερο τρόπο, αφού σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της σύγχρονης λειτουργίας του βιολογικού σταθμού Γαλάτιστας με το ποσό των 3.000.000 ευρώ, υπογράψαμε με την ανάδοχο εταιρεία «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Α.Τ.Ε» και με την παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δ.Ε Ανθεμούντα Ιωάννη Σιμώνη, τη σύμβαση για την αντικατάσταση- βελτίωση των δικτύων ύδρευσης Γαλάτιστας, συνολικού προϋπολογισμού 2.822.580 ευρώ. Αντικείμενο του εν λόγω έργου είναι η κατασκευή ενός σύγχρονου δικτύου διανομής νερού για το σύνολο του οικισμού της Γαλάτιστας με παράλληλη αποκατάσταση των δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και από ιδίους πόρους του Δήμου.
Τη σκυτάλη λοιπόν των έργων παίρνει η Γαλάτιστα, αφού ήδη δημοπρατήθηκε και η αγροτική οδοποιία συνολικού προϋπολογισμού 5.700.000 ευρώ ενώ προχωρούμε άμεσα και στη δημοπράτηση του κεντρικού δρόμου της Γαλάτιστας συνολικού προϋπολογισμού 872.000 ευρώ.
Με στοχευμένες παρεμβάσεις, υλοποιούμε καθημερινούς στόχους. Άμεση προτεραιότητά μας η διευκόλυνση της καθημερινότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας.
Συνεχίζουμε…»