Η Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη πραγματοποίησε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας παρουσία των εργαζομένων, των συνεργατών και της διοίκησης σε φιλική και λιτή ατμόσφαιρα.
Φέτος η εκδήλωση διεξήχθη σε ένα από τα ακίνητα που εκμισθώνει η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχειακό συγκρότημα Πράσινο Χωρίο στην Αρναία.
“Τακτική μας είναι στις εκδηλώσεις της επιχείρησης, να επισκεπτόμαστε τους χώρους που δραστηριοποιούμαστε κι έτσι να τιμάμε όλα τα χωριά του Δήμου μας, αλλά και τους ανθρώπους στους οποίους έχουμε εμπιστευτεί τα ακίνητα του Δήμου. Έτσι μετά την Ιερισσό και την Ουρανούπολη σειρά είχε η Αρναία και θα ακολουθήσει η Αμμουλιανή και τα υπόλοιπα χωριά μας”, τονίστηκε σε σχετική ανακοίνωση.
H Πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δ.ΑΕ., κα Μαρία Ελένη Ζαμάνη , ανέφερε: “Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, εύχομαι σωματική και ψυχική υγεία. Θα συνεχίσουμε και το 2023 την σκληρή και συντονισμένη δουλειά, πιστοί στην δέσμευσή μας ώστε να φτάσουμε τονδήμο Αριστοτέλη στην κορυφ. Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο και τους συνεργάτες μας, για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία’’.