Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ήταν η σημερινή για να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Η κοπή της πίτας έγινε παρουσία του περιφερειάρχη Κ.Μ. Απόστολου Τζιτζικώστα που ήταν ομιλητής ημερίδας για τα έργα του ΕΣΠΑ στη Χαλκιδική, ενώ την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους και όσους στήριξαν την αντιπεριφέρεια τη χρονιά που μας πέρασε. Υπήρχε διάθεση και θέληση όπως είπε για προσφορά στα έργα της ΠΕΧ. Ο κ. Γιώργος ευχήθηκε καλή και ήσυχη χρονιά για όλους, και δύναμη για τον κ. Τζιτζικώστα στον αγώνα του ενόψει εκλογών.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Α. Τζιτζικώστας απηύθυνε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, που κράτησαν όρθια την ΠΚΜ και την αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής στη δύσκολη χρονιά που πέρασε. «Αν δεν είχαμε αυτούς τους εργαζόμενους και συνεργάτες δεν θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε τις πρωτιές που κατακτήσαμε», τόνισε.

Δείτε τις εδώ φωτογραφίες της εκδήλωσης

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο Δημήτρης Λοκοβίτης, προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χαλκιδικής καθώς και πολλοί αιρετοί της αυτοδιοίκησης α΄ βαθμού.