Πολιτιστικός Αθλητικος Σύλλογος “ΜΑΛΤΕΠΕ” ·
Georgios Thomasoulis · 2 ημ. ·
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΛΤΕΠΕ
Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της Τσικνοπέμπτης στη Καλλιθέα και σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτιστικού αθλητικού συλλόγου “ΜΑΛΤΕΠΕ”θα υπάρχει και μια “γωνιά Φιλανθρωπίας” για συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη και χρειάζονται την βοήθεια όλων.

Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του συλλόγου για την αυριανή ημέρα:

Θα παρακαλούσαμε όποιος μπορεί να συνδράμει οικονομικά και να στηρίξει την γωνιά της Φιλανθρωπίας, καθώς με αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουμε συγκεκριμένους συμπολίτες μας που έχουν μεγάλη ανάγκη…

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας και την κατανόηση σας.

Ο όρος Φιλανθρωπία σημαίνει η αγάπη για τον άνθρωπο, ενδιαφέρον και φροντίδα για τον ΟΛΟ άνθρωπο, την ψυχή και το σώμα του.
Η αξία της Φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης, δεν προσδιορίζεται από το ποσόν και το ύψος της προσφοράς, αλλά, από τα κίνητρα του ανθρώπου. Κίνητρα λοιπόν, της φιλανθρωπίας και της Αλληλεγγύης, πρέπει να είναι η ταπεινή και αγνή διάθεση του ανθρώπου. Δεν μπορείς να αισθάνεσαι, ολοκληρωμένη προσωπικότητα, χωρίς να βοηθάς τους ανθρώπους με όλη τη δύναμη και τη χαρά σου…να βοηθάς δωρεάν, κρυφά και χωρίς κανένα όφελος για τον εαυτό σου …. χωρίς τιμητικές διακρίσεις και βραβεία…..
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΤΑΙ….
ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ “ΤΟ ΚΟΥΤΙ” ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ….
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ …ΕΣΥ, ΕΓΩ, ΕΜΕΙΣ….ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!