Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε στην Παλαιόχωρα ο πολιούχος του χωριού Άγιος Γεώργιος! Πλήθος κόσμου πλαισίωσε τον Μέγα Εσπερινό του Σαββάτου και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής, καθώς και όλες τις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν στην πλατεία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας Χαλκιδικής “Η Ελπις”, ο Σύλλογος Γυναικών Ζερβοχωρίων με την συμμετοχή πολλών εθελοντών. Στις εκδηλώσεις επίσης συμμετείχαν, η χορωδία Φίλοι Παράδοσης Πανζερβοχωρίων Χαλκιδικής, το ΚΔΑΠ Ζερβοχωριων με τα χορευτικά τμήματα, ο Ιππικός Ομιλος της Αρναίας, και το Εικαστικό Εργαστήρι Ζωγραφικής Παλαιόχωρας που παρουσίασε έκθεση έργων τέχνης στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Ζωγράφου, αντιδήμαρχοι του Δήμου Πολυγύρου, δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων των Ζερβοχωρίων, εκπρόσωποι συλλόγων του Δήμου Πολυγύρου, υποψήφιοι πολιτευτές κομμάτων και φυσικά κάτοικοι και επισκέπτες που στήριξαν τις εκδηλώσεις του διημέρου.

Στο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κομπόγιαννος αφού καλωσόρισε όλους, τόνισε ότι η εκδήλωση με την συμμετοχή όλων ήταν μοναδική και απολύτως πετυχημένη, ευχαρίστησε τους χορηγούς για την στήριξη, όλους τους καλεσμένους εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους κατοίκους και τους επισκέπτες για την παρουσία τους! Επίσης συνεχάρη τους Συλλόγους για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων.