Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για τη Γυναικεία ομάδα βόλεϋ του ΠΟΜ, η οποία στον  τελικό ηττήθηκε από το Ρετζίκι με 3-1 σετ (26-28, 25-16, 25-21 & 25-17).
Τα κορίτσια της Ευγενίας Πάνκου ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και πήραν το πρώτο σετ, το οποίο ήταν και το πιο ανταγωνιστικό και αμφίρροπο του αγώνα. Στο δεύτερο σετ, η ομάδα  δεν είχε την συγκέντρωση που απαιτούνταν για να το παλέψει στα ίσα, με αποτέλεσμα να το χάσει εύκολα. Στο τρίτο σετ, τα κορίτσια  ξαναβρήκαν τον καλό τους εαυτό και μάλιστα πήραν και διαφορά μέχρι τα μέσα του σετ, όμως η πίεση του αντιπάλου κυρίως με το σερβίς, έφερε την ανατροπή και το Ρετζίκι βρέθηκε μπροστά με 2-1 σετ. Στο τέταρτο σετ, η απόδοση της ομάδας  ήταν μέτρια και ήρθε το τελικό 3-1 στα σετ.
“Θερμά σγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που πανάξια κέρδισαν την άνοδο στην 1η Τοπική Κατηγορία!
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, τόσο στις μαθήτριες που απαρτίζουν κατά μεγάλο ποσοστό την ομάδα, όσο και στις μεγαλύτερες με τις δικές τους υποχρεώσεις, που όλες μαζί συνθέτουν ένα σύνολο με ομοιογένεια, ομαδικότητα, ήθος και ποιότητα! Συγχαρητήρια και στην επί χρόνια προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΟΜ, Ευγενίας Πάνκου, που κάθε χρόνο κατεβάζει στο γήπεδο παιδιά από τα σπάργανα του συλλόγου, τα οποία παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τα καταφέρνουν περίφημα, χάρη στις σωστές βάσεις που αποκτούν από τις ακαδημίες πλάι στην ίδια, την Χρυσούλα Κατριλιώτη και τον Μανώλη Ροδοβίτη”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΟΜ VolleyBall Team.
κεντρική φωτογραφία και εσωτερικές: Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής