ASTYNOMIKH DIEYTHINSI

Την ενίσχυση του δυναμικού της αστυνομίας πέτυχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής τουλάχιστον για τους θερινούς κρίσιμους μήνες στο νομό, που είναι κατεξοχήν τουριστικός και ο πληθυσμός του πολλαπλασιάζεται.

Το πιο σημαντικό στοιχείο της εξέλιξης αφορά την έλευση ανακριτικών υπαλλήλων στα Α.Τ. Αρναίας και Σιθωνίας. Αρκετοί είναι οι δόκιμοι μεταξύ των αστυνομικών που θα καλύψουν τις ανάγκες της Χαλκιδικής μέχρι τις 31 Αυγούστου. Ως το μήνα Οκτώβριο θα παραμείνουν στο νομό οι αστυνομικοί υπάλληλοι που κινούνται με δαπάνες ιδίων.

Όπως τόνισε στο Xalkidikipolitiki ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού, Γιώργος Αρχοντόπουλος, είναι πολύ σημαντική εξέλιξη ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν άψογα στα καθήκοντά τους, να επαρκεί η αστυνόμευση και να κατοχυρώνεται η ασφάλεια όλων, μονίμων κατοίκων και επισκεπτών. Μάλιστα ο ίδιος, με δημόσια ανάρτησή του εξέφρασε δημόσια θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον  Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγο Σπυρίδων Σκλάβο και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Γεώργιο Τζήμα, για την άμεση ανταπόκριση και ουσιαστική βοήθεια που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν, για την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής. Εξάλλου, αρωγός στα αιτήματα των αστυνομικών της Χαλκιδικής στάθηκε και η ΠΟΑΣΥ όπως τόνισε ο κ. Αρχοντόπουλος.

Κ.Σ.