Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 32χρονος που κατηγορείται για την γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και αρνήθηκε ξανά τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία μετά από τρεις ώρες απολογίας.

Μετά την απολογία, η ανακριτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της δικηγόρου του 32χρονου,  Αθηνάς Φουντωτού στην ΕΡΤ, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της Ανακριτριας.

Παράλληλα η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χάρης Ζαβουδάκης, η αστυνομία φαίνεται να έχει «δέσει» με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της την υπόθεση, αφού έγινε έρευνα στα στίγματα που έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου όσο και της άτυχης 27χρονης Αναστάζια.

Στην συνέχεια αξιοποιήθηκαν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας δυο παρακείμενων σπιτιών. Μέχρι στιγμής ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

πηγή lifo