Ακόμη μια φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης ζώου έρχεται στη δημοσιότητα, με παρολίγον θύμα ένα σκύλο στο Ηράκλειο, όταν άγνωστος προσπάθησε να τον ευνουχίσει, δένοντας τα γεννητικά του όργανα με tire up.

Την αποτρόπαιη αυτή είδηση γνωστοποίησε κτηνίατρος από το Ηράκλειο, ο οποίος και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σχετικές εικόνες από το ζώο που βρέθηκε στο ιατρείο του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, το πρωί της Δευτέρας (03/07) έφεραν στο ιατρείο του το άτυχο ζώο και από την εξέταση είδε ότι είχαν τοποθετήσει το tire up.

“Πάνω που λες τα χω δει όλα σε αυτή τη δουλειά έρχονται και καλύτερα ακόμα. Το πρωί μου προσκόμισαν σκυλάκι το οποίο βρήκαν αδέσποτο με υποψία δηλητηριάσης. Κατά τη διάρκεια της κλινικής εξέτασης συνειδητοποίησα ότι το σκυλί έφερε ένα tire up ξεχασμένο από παλιά το πιθανότερο και διαπυημένο φυσικά.

Διότι κάποιος σκέφτηκε ‘εγώ μπρε θα τον εμουνουχισω τον κούλουκα απού κατέχω’. Δυστυχώς δεν έχει αριθμό μικροτσίπ έχω όμως φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύω. Επαφίεμαι στο φιλότιμο του καθενός για να σταματήσει αυτή η ακραία κακοποίηση. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον πόνο που τράβηξε το δύστυχο”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

πηγή news247