Κυριολεκτικά όπου βρουν αφήνουν οι λουόμενοι τα Ι.Χ. οχήματά τους προκειμένου να βουτήξουν στη θάλασσα του Αγίου Μάμα, και ειδικότερα στο κομμάτι της παραλίας όπου λειτουργούν ήδη τα καφέ αναψυκτήρια.

Η καθυστέρηση εκμίσθωσης του αιγιαλού από την Κτηματική Εταιρεία δημοσίου είχε ως αποτέλεσμα να  όλοι οι λουόμενοι να συγκεντρώνονται σε ένα μέρος όπου υπάρχουν ανοιχτές επιχειρήσεις.

Κι ως εδώ καλά και ουδέν μεμπτόν! Όταν όμως στην προσπάθεια τους να σταθμεύσουν, αφήνουν τα ΙΧ κακήν κακώς πάνω στον δρόμο, αριστερά και δεξιά του χωματόδρομου, σε ένα κομμάτι που υποτίθεται πως είναι διπλής κυκλοφορίας… τότε καταλαβαίνει κανείς τι ακολουθεί. Αυτοκίνητα σύριζα το ένα με το άλλο να προσπαθούν να περάσουν και να διασώσουν τους καθρέφτες τους και την… ψυχική τους υγεία, αφού η υπομονή εξαντλείται γρήγορα, όταν “κολλάνε” στον χωματόδρομο και δεν κινείται κανείς επί πολλή ώρα.

Υπομονή και σύνεση είναι η μόνη σύσταση στους φίλους οδηγούς λουόμενους που επιχειρούν τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού στον Άγιο Μάμα. Αν δεν είστε επίδοξος οδηγός μην το… επιχειρήσετε!