Άμεσα ξεκινάνε στον δήμο Πολυγύρου οι εργασίες που αφορούν την αγροτική οδοποιία με 5.870.000 ευρώ. Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως «το έργο θα θα ολοκληρωθεί σύντομα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ζωγράφου: 

Παρά τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε για τη δημοπράτηση του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Πολυγύρου», μετά την έγκριση του ελεγκτικού συνεδρίου, υπογράψαμε με την ανάδοχο εταιρεία την κατασκευή του όλου έργου, που θα καλύψει, αρχικώς, τις περιοχές Γαλάτιστας, Πολυγύρου, Δουμπιών.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα.
Σημειώνουμε, ότι ειδικά για την περιοχή της Ορμύλιας, πετύχαμε τη χρηματοδότηση νέας αγροτικής οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 960.000 ευρώ και αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Είμαστε περήφανοι, γιατί πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει, για τη διεκδίκηση των κονδυλίων και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε, ώστε να καλύψουμε και τις υπόλοιπες περιοχές, που έχουν ανάγκη.
Η ασφάλεια και η συνεχής βελτίωση των συνθηκών εργασίας και καθημερινότητας των αγροτών μας, αποτελεί προτεραιότητα για μας και αγωνιζόμαστε καθημερινά γι’ αυτό.
Συνεχίζουμε…