Και είναι αλήθεια πως πολλές φορές…οι καλές επιλογές είναι καλά κρυμμένες… Ίσως για να τις βρίσκουν εκείνοι που ξέρουν.

Οι ψαγμένοι …

Το ίδιο συμβαίνει και με την ψαροταβέρνα “Μηκύβερνα” που για να την βρεις θα πρέπει να κατέβεις την παραλία των Καλυβών του δήμου ΠολυγύρουΣε αυτή την ψαροταβέρνα λοιπόν, της οικογένειας Μιχαλούδη ορέγεσαι θαλασσινούς μεζέδες και χορταίνεις με φρέσκα ψάρια, αγναντεύοντας τον ήλιο και το μπλε της θάλασσας! 

Πρόκειται για μία νοικοκυρεμένη ταβέρνα, με ανθρώπους πρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν  και να σε κάνουν να νιώσεις από την πρώτη στιγμή οικεία. Όσοι την έχουν επισκεφτεί είναι τυχεροί γιατί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φρέσκο ψάρι και καλοφτιαγμένους, κλασικούς μεζέδες. Όσοι πάλι δεν τα κατάφεραν, ποτέ δεν είναι αργά για μία επίσκεψη στην “Μηκύβερνα” με το ποιοτικό, τίμιο και αυθεντικό φαγητό.

Και είναι αλήθεια πως η “Μηκύβερνα” έχει κερδίσει πολλούς πελάτες, όχι μόνο με τη φρεσκάδα της πρώτης ύλης, αλλά και τις λογικές τιμές της.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης  Αθανάσιος Μιχαηλούδης στην ταβέρνα μπορείς να βρεις και κρεατικά και μαγειρευτά, αλλά τα θαλασσινά και το ψάρι κυριαρχούν:
«Δουλεύουμε και κρεατικά και έχουμε και κάποια μαγειρευτά φαγητά. Κυρίως όμως δουλεύουμε τα θαλασσινά και το ψάρι», λέει ο κ. Μιχαλούδης.

Η “Μηκύβερνα” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση  που μετράει 22 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της εστίασης, που όσοι την γνωρίζουν μιλούν για μία αυθεντική ψαροταβέρνα!

Οι βιτρίνες της γεμίζουν καθημερινά με την καλύτερη ψαριά και έτσι έχεις μεγάλη επιλογή στο να διαλέξεις το πιάτο που θέλεις να απολαύσεις από τους ολόφρεσκους θησαυρούς της θάλασσας.

«Καθετί φτιάχνεται με σεβασμό στις παραδοσιακές γεύσεις και όλοι μπορούν να γευτούν από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η ψαροταβέρνα. Οι επιλογές σε κρύα ορεκτικά και νόστιμα πιάτα θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη που θα μας προτιμήσει», σημειώνει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Μύδια αχνιστά και τηγανητά, σαρδέλα γεμιστή, εκλεκτή γαριδομακαρονάδα, φρέσκια σουπιά με λευκή σάλτσα κρασιού και σπαράγγια, χταπόδι, καλαμαράκια, λαχταριστά μπαρμπούνια, λιθρίνια, συναγρίδες και άλλα πολλά μπορείς να γευτείς σε τούτη την ψαροταβέρνα που βρίσκεται ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα της θάλασσας και που πάντα φροντίζει να αφήσει τον πελάτη απόλυτα ικανοποιημένο, τόσο για την γεύση των πιάτων, όσο και για την άμεση, προσεγμένη εξυπηρέτηση.

Κλείσε τραπέζι τώρα και απόλαυσε ζεστή φιλοξενία και φυσικά…ψάρι από τον τόπο σου!


Ψαροταβέρνα Μηκύβερνα

Ώρες λειτουργίας:

• Χειμερινό ωράριο 12:00-18:00

• Θερινό ωράριο  12:00-23:00

Τοποθεσία

Καλύβες Πολυγύρου

Στοιχεία επικοινωνίας

+30 2371 053320