Oι Stavento και η Ήβη Αδάμου έρχονται στην πλατεία Έξι Βρύσεων για να μας καθηλώσουν με την ενέργεια και το πάθος τους επί σκηνής, προσφέροντας μας ένα εκρηκτικό show! Το Σάββατο ο Πολύγυρος αναμένεται να υποδεχθεί την Πέγκυ Ζήνα στην πλατεία των Έξι Βρύσεων. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μοναδικά χορευτικά και ειδικά σχεδιασμένοι φωτισμοί, όλα άψογα δεμένα με τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Ένα live party που υπόσχεται κέφι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

Stavento

Ο όρος «STAVENTO» στη γλώσσα των ναυτικών σημαίνει «καταφύγιο». Οι STAVENTO γεννήθηκαν το 2004 από τον Μιχάλη Κουϊνέλη (ΜΕΘΥΣΟΣ) και τον Βαγγέλη Γεωργατζή (ΕΥΟ). Η μουσική τους πορεία ξεκίνησε το 2005, με 18 χρόνια επιτυχιών και μοναδικών συνεργασιών! Από τη διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όμορφη» έδειξαν πως μπήκαν στα μουσικά μας πράγματα για να πρωταγωνιστήσουν. Μετρούν στο ενεργητικό τους hit singles, χρυσά και πλατινένια albums και συνεργασίες με ισχυρά ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Ήβη Αδάμου

Τον Απρίλιο του 2010, η Ήβη Αδάμου συνεργάστηκε με τους Stavento για το τραγούδι “Σαν Έρθει Η Μέρα”, τη μεγαλύτερη επιτυχία εκείνου του καλοκαιριού. Από τότε μέχρι σήμερα οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Πληροφορίες

Stavento & Ivi Adamou Ston Giatro Tour
Παρασκευή 18 Αυγούστου, στις 21.00
Είσοδος Ελεύθερη
Πλατεία Έξι Βρύσεων, Πολύγυρος