Ανακοίνωση υποψηφιότητας της δικηγόρου Πελαγίας Ιορδανίδου με τον συνδυασμό Αλληλεγγύη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Π.Ε. Χαλκιδικής.

Αναλυτικά:

“Με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω ότι  θα είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής με τον συνδυασμό Αλληλεγγύη του Απόστολου Τζιτζικώστα!

Θέτω  με πίστη, όραμα και πάθος για τον τόπο μας, τον εαυτό μου στη κρίση σας για τον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, με την Αλληλεγγύη, για την Κεντρική Μακεδονία, για τη Χαλκιδική μας!

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου με επίκεντρο τον άνθρωπο! Με ανοιχτούς ορίζοντες και νέες προοπτικές! Για μια κοινωνία με αλληλεγγύη, με προσβασιμότητα παντού, με ίσες ευκαιρίες για όλους! 

Με οδηγό μου στην νέα αυτοδιοικητική διαδρομή  που θα αρχίσει στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου την εμπειρία που έχω αποκομίσει ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας για 5 χρόνια, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής για 4 χρόνια και ως ενεργή Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νέας Προποντίδας από το 2014 έως και σήμερα.

Με εφόδιο τις σπουδές αλλά και τα 20 χρόνια συνεχούς επαγγελματικής παρουσίας μου στη Χαλκιδική, στην Επιθεώρηση Εργασίας αρχικά και έπειτα στο ελεύθερο επάγγελμα ως ενεργή Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής. 

Με την θέληση, ως άτομο με κινητική αναπηρία λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας τα τελευταία χρόνια, να αγωνιστώ για την βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία και την ισότιμη συμμετοχή τους σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας και κοινωνικής ζωής.

Πάμε Δυναμικά Μπροστά!

Σας ευχαριστώ!
Με εκτίμηση,
Πελαγία Ιορδανίδου του Δαμιανού”.