Στα Νέα Μουδανιά και συγκεκριμένα στην προβλήτα, θα ανακαλύψεις ένα εστιατόριο… διαφορετικό από όλα τα άλλα. Λειτουργεί εδώ και 7 χρόνια, με αγάπη και μεράκι για το καλό φαγητό που βασίζεται σε φρέσκιες και ποιοτικές πρώτες ύλες και «γεννιέται» με εμπειρία και φαντασία!

Στα «Κατσαρολάκια» θα κλείσεις τραπέζι για να χαλαρώσεις με την παρέα σου, να γιορτάσεις με την οικογένειά σου ή να οργανώσεις ένα ξεχωριστό γεύμα για κάποιο event! Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα φύγεις από εκεί με χαρά, ικανοποίηση και την υπόσχεση ότι θα επιστρέψεις σύντομα.

Πέρα από τις γεύσεις που αφήνουν ευχαριστημένο ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη, αυτό που θα σε εντυπωσιάσει ακόμη είναι και ο κομψός, καλοφτιαγμένους και ιδιαίτερος χώρος του μαγαζιού, ο οποίος μάλιστα ανακαινίστηκε πρόσφατα.

Στο μενού του καταστήματος θα βρεις κρεατικά, ψάρι-θαλασσινά, ζυμαρικά και άλλα πολλές γεύσεις, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι. Στην πρώτη σου επίσκεψη, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το πλουσιοπάροχο ριζότο με ποικιλία από μανιτάρια, παρμεζάνα και λάδι λευκής τρούφας, τυροκροκέτες χειροποίητες, σουτζουκάκια εκλεκτά ή μπιφτέκι ζουμερό και θα μας…θυμηθείς!

Εξίσου γευστικά πιάτα είναι οι σαρδέλες μαριναρισμένες, ο λευκός ταραμάς, το ριζότο θαλασσινών και το ριζότο γαρίδας. Ενώ, αν λατρεύεις τα ζυμαρικά, θα παραγγείλεις σαφώς  λιγκουίνι με καπνιστό σολομό άνηθο και λάιμ.

Απ΄το τραπέζι σου, βέβαια, δε πρέπει να λείψουν τα ορεκτικά και οι σαλάτες, που θα δώσουν ένταση και χρώμα στο τραπέζι σας!

«Τα περισσότερα πιάτα μας είναι χειροποίητα, γι’αυτό και το μενού μας είναι λίγο πιο “μικρό” σε σχέση με άλλα εστιατόρια. Προσπαθούμε αυτό που θα παρέχουμε στον πελάτη να είναι γνήσιο, αυθεντικό, ποιοτικό και κυρίως φρέσκο!», αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Τα Κατσαρολάκια” Άρης Μάλαϊ.

Σύμφωνα με τον ίδιο το εστιατόριο λειτουργεί 5 μήνες τον χρόνο, από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο, και οι ώρες λειτουργίας είναι 12 το πρωί έως και 12 το βράδυ.

Όταν το γεύμα τελειώσει, δύσκολα θα αντισταθείς να μη δοκιμάσεις κάποιο από τα υπέροχα γλυκά που υπάρχουν στον κατάλογο του μαγαζιού, όλα ξεχωριστά και πεντανόστιμα…

Στα Κατσαρολάκια θα αγαπήσεις κάθε πιάτο και κάθε επίσκεψή σου θα είναι συναρπαστική εμπειρία. Αξίζει να επισκεφτείτε σίγουρα το μαγαζί που συνδιάζει γεύση, ποιότητα και φυσικά άριστη φιλοξενία!