Την υποψηφιότητητά της ανακοίνωσε επισήμως μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB η νυν αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και εκ νέου υποψήφια Κατερίνα Ζωγράφου.

Η κ. Ζωγράφου ανακοίνωσε ουσιαστικά για πρώτη φορά επίσημα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη, με την ομάδα “Αλληλεγγύη” του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κας. Κατερίνας Ζωγράφου:  

Αξιότιμοι Συμπολίτες μου, Χαλκιδικιώτισσες και Χαλκιδικιώτες,

Συνεχίζοντας μια πορεία δέκα ετών συμμετοχής μου στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας, πλαισιωμένη από την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα , αποδέχθηκα γι’ ακόμη μία φορά, την τιμητική του πρόταση για την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές, με την ομάδα “Αλληλεγγύη”.

Η χαρά της προσφοράς στο συνάνθρωπο, η συμβολή στην επίλυση μικρών και μεγάλων ζητημάτων που ταλανίζουν την Κεντρική Μακεδονία και η δίψα για μια αξιοβίωτη Χαλκιδική, παραμένουν τα κίνητρά μου για τη συνέχιση κάθε δυνατής προσπάθειας.

Στήριγμά μου η αγάπη σας! Προτροπή μου η συμπόρευσή σας μαζί μου!

Για μια πολιτεία της Χαλκιδικής θεμελιωμένη στις παραδοσιακές και ιστορικές της αξίες, με κεντρομόλο δύναμη το αίσθημα δικαίου και προσλαμβάνουσα την κάθε υπεραξία που παράγει.

Με την “Αλληλεγγύη” ως σύνθημα και ως πράξη, με ετοιμότητα για τις σύγχρονες προκλήσεις, έχοντας επικεφαλής και εμπνευστή μας τον Απόστολο Τζιτζικώστα,
Δυναμώνουμε τη Μακεδονία!
Δυναμώνουμε τη Χαλκιδική!

Σταθερά δίπλα σας
Η δική σας Κατερίνα

Κατερίνα Π. Ζωγράφου
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Χαλκιδικής