Φωτογραφία Αρχείου

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα θα «κατέβει» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο ραδιόφωνο του Metropolis 95,5, καλώντας σε συστράτευση κατά της οπαδικής βίας.

«Υπέβαλα την πρότασή μου στον περιφερειάρχη, τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, για να συμπεριληφθώ στον συνδυασμό του, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση της βίας στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Κατεβαίνω με τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και βλέπω ότι ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση του χώρου του αθλητισμού και ειδικότερα του χώρου του ποδοσφαίρου είναι κοινός σκοπός, όχι μόνο δικός μας, αλλά πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων μας» είπε μεταξύ άλλων ο Αριστείδης Καμπανός.

Πρόσθεσε δε, πως «Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία».

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού επισήμανε ακόμα ότι τα φαινόμενα της οπαδικής βίας δεν αφορούν μόν τα θύματα αλλά «πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι, να σκύψουμε στο πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου».

Πηγή: lifo.gr με πληροφορίες του Metropolis 95,5