Την παρουσίαση του συνδυασμού Νέα Προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος έκανε ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς, το βράδυ της Κυριακής, στο  κατάμεστο ανοιχτό θέατρο Ν. Μουδανιών.

Ο κ. Καρράς που διεκδικεί τον δήμο για τρίτη συνεχόμενη φορά δήλωσε συγκινημένος από τη συμμετοχή του κόσμου και ευχαρίστησε όσους εμπιστεύονται τον ίδιο και τα στελέχη του συνδυασμού. «Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για την επόμενη 5ετία και να φέρουμε τον δήμο εκεί που του αρμόζει», τόνισε ο ίδιος και ευχαρίστησε παράλληλα το προσωπικό του δήμου που ως τώρα συμβάλλει τα μέγιστα για την εκτέλεση έργων.

«Εκπονούμαι το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα που έγινε ποτέ, με 377 εκατ. ευρώ στον δήμο. Θα προσπαθήσουμε με την ίδια δύναμη να φέρουμε ακόμη περισσότερες χρηματοδοτήσεις και να πετύχουμε ανάπτυξη για τον τόπο», δήλωσε ο δήμαρχος.

Παρών ήταν ο βουλευτής Γιάννης Γιώργος που δήλωσε σίγουρος ότι ο δήμος θα έχει μια καλή πυρεία και ευχήθηκε κουράγιο στους υποψήφιους.

Η αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Ζωγράφου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Μανώλη Καρρά για το έργο του και κάθε επιτυχία στους υποψηφίους.

Καλή επιτυχία ευχήθηκε σε κάθε υποψήφιο και η περιφερειακή σύμβουλος Μέλα Κυριακίδου που έκανε λόγο για εξαιρετικά πρόσωπα.

Κοντά στους υποψήφιους αιρετούς του δήμου βρέθηκαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Τόσο η Πελαγία Ιορδανίδου, όσο και ο Χρήστος Βορδός ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Μ. Καρρά εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι πρόκειται για σίγουρη νίκη.

«Πολύ ψηλά τον πήχη έχει βάλει ήδη η νυν δημοτική αρχή», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλους.

Οι υποψήφιοι χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο ενώ καλό αγώνα τους ευχήθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος Μ. Καρράς.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες: