Για την εκ νέου υποψηφιότητα της νυν Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Κατερίνας Ζωγράφου, μίλησαν συνυποψήφιοί της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Την εκδήλωση για την παρουσίαση του συνόλου των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Αλληλεγγύη» σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας προλόγισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

«Την Ζωγράφου την αγαπώ από τότε με τον Τζηρίτη, που μας άφησε μία πολύ μεγάλη παρακαταθήκη, αυτήν της εντιμότητας των σχέσεων, με την οποία πορευτήκαμε με την Κατερίνα», σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη θητεία του βουλευτή πλέον Χαλκιδικής κ. Γιάννη Γιώργου. «Η Κατερίνα ειλικρινά νοιάζεται, ενδιαφέρεται, μαθαίνει. Νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνεις σε έναν πολιτικό, μία καθαρότητα, μία εντιμότητα, μία συνέπεια λόγων και έργων και αυτό η Κατερίνα το έχει», πρόσθεσε η κα Πατουλίδου.

Για μία «ενεργή πολίτη, που παθιάζεται με αυτό που κάνει», έκανε λόγο και ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της “Αλληλεγγύης”, Άγγελος Χαριστέας. «Μου αρέσουν οι άνθρωποι οι οποίοι είναι to the point, στο δια ταύτα, που δίνουν λύσεις εκείνη τη στιγμή και που αναγνωρίζουν το πρόβλημα και προσπαθούν να βρουν λύσεις. Είναι πάρα πολύ συνεργάσιμη. Συνεργαστήκαμε πάρα πολλές φορές σε πολλές δράσεις. Γενικότερα μου αρέσουν οι άνθρωποι που βρίσκουν το πρόβλημα, δεν κρύβονται πίσω από αυτό, αλλά προσπαθούν να βρουν τη λύση. Στο κομμάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης νομίζω αυτό μετράει, να αναγνωρίζουμε τα προβλήματα του πολίτη και να βρίσκουμε τις λύσεις στο πρακτικό κομμάτι», πρόσθεσε ο κ. Χαριστέας.