Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά και εκ νέου υποψήφια στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, κατέθεσε εχθές 31 Αυγούστου το ψηφοδέλτιό της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών και ζητάει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Κασσάνδρας για την συνέχεια μίας “Ενωμένης Κασσάνδρας”.

Η κα. Χαλκιά έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Το 2019 που ζήτησα την ψήφο σας για πρώτη φορά γνωρίζατε ότι δεν είμαι πολιτικός και η δύναμη μου ήταν το όραμα μου για μια καλύτερη Κασσάνδρα και η στήριξη που πήρα από όλους εσάς.
Ξέρατε καλά ότι δεν έχω «εξαρτήσεις», ότι είμαι μία από εσάς,που εργάζεται κάθε μέρα όπως και σεις.
Με εμπιστευτήκατε και έτσι έγινα η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στην Κασσάνδρα. Μια γυναίκα από την κοινωνία για την κοινωνία.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, οι αξίες μου παραμένουν ίδιες. Στην πορεία, το μόνο που άλλαξε είναι ότι απέκτησα αυτοδιοικητική εμπειρία και εξαίρετους συνεργάτες.

Δουλέψαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε έργα πνοής που έβαλαν γερές βάσεις στον τόπο μας. Και συνεχίζουμε .

Είμαι περήφανη που κατέθεσα ξανά ψηφοδέλτιο. Συντάχθηκαν μαζί μου πολύ αξιόλογα άτομα του τόπου μας. Περήφανη, γιατί μιλάει το έργο μας και μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ζητώ ξανά την ψήφο σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να έχουμε τη δύναμη να ολοκληρώσουμε όσα αρχίσαμε.

Με αξιοπρέπεια καθαρότητα χωρίς φαντάσματα του παρελθόντος, χωρίς βαρίδια και ασταθείς κινήσεις .

Υποσχέθηκα ότι θα αλλάξω την Κασσάνδρα και κράτησα την υπόσχεση μου 130.000.000 ευρώ χρήματα που δεν ξαναήρθαν στο Δήμο. Έργα που ολοκληρώθηκαν και άλλα που ξεκινούν .

Με σεβασμό σε όλους εσάς από εμένα την Αναστασία Χαλκιά που γνωρίζω τον τόπο μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!