Ένα πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΟΜΟΦΩΝΙΑ με 182 υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη, κατέθεσε χθες ο Στέλιος Βαλιάνος, ημέρα λήξης της προθεσμίας για τη συγκρότηση των συνδυασμών.

Συγκεκριμένα το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 51 Δημοτικούς Συμβούλους και 131 Τοπικούς Συμβούλους με έντονο το στοιχείο της ανανέωσης, ενώ 81 εξ` αυτών είναι γυναίκες, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο εκείνου που ορίζει η νομοθετημένη ποσόστωση.

Ο επικεφαλής της “Ομοφωνίας”, Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε σχετικά: «Η εμπιστοσύνη στις γυναίκες, για μένα δεν καθορίζεται από ποσοστώσεις, αλλά από την αξία τους. Ευχαριστώ όλες και όλους όσοι συντάχθηκαν ως Υποψήφιοι με την ΟΜΟΦΩΝΙΑ για να δώσουμε μαζί τον καλό αγώνα επιβεβαίωσης της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε με την κοινωνία του Δήμου Αριστοτέλη. Και υπενθυμίζω την πρόσκληση προς όλους τους συνδημότες μου στην παρουσίαση των 182 υποψηφίων, την Κυριακή και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεγάλης Παναγίας. Πρόκειται για ανθρώπους χρήσιμους στο κοινωνικό σύνολο, προερχόμενους από όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλο το εργασιακό και επαγγελματικό φάσμα του τόπου μας. Γυναίκες και άντρες, που στηρίζουν με τη συμμετοχή τους στην ΟΜΟΦΩΝΙΑ, την πίστη τους στον νέο Δήμο Αριστοτέλη που ήδη οικοδομούμε εδώ και τέσσερα χρόνια.»

Αναλυτικά η λίστα των υποψηφίων