Η κακοκαιρία Daniel «χτύπησε» και τη Χαλκιδική, όπου έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές. Ανάμεσα στις περιοχές που επλήγησαν είναι και η παραλία του Πευκοχωρίου στην Κασσάνδρα.

Η παραλία του Πευκοχωρίου χτυπήθηκε από την κακοκαιρία Daniel, με τα beach bar στην περιοχή να έχουν υποστεί καταστροφές από τους ισχυρούς ανέμους.

«Τα καιρικά φαινόμενα που ξέσπασαν εχθές και στο Πευκοχώρι, προκαλέσανε πολλές καταστροφές στο παραλιακό μέτωπο. Οι ισχυροί άνεμοι σήκωσαν στην κυριολεξία τραπέζια, καθίσματα, ομπρέλες μέχρι και ξύλινες κατασκευές. Ήταν τόσο δυνατοί οι άνεμοι που παρέσυραν ό,τι έβρισκαν στο πέρασμά τους και οι άνθρωποι έτρεχαν να προφυλαχθούν», σημειώνει στο XalkidikiPolitiki  ο πρόεδρος της κοινότητας Πευκοχωρίου Γιώργος Τσιρκούδης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο η σημερινή ημέρα είναι αρκετά δύσκολη καθώς οι επιχειρηματίες μετρούν τα “σπασμένα”: «Οι άνθρωποι εδώ, προσπαθούν να μαζέψουν και να σώσουν ότι έχει απομείνει. Είναι δύσκολη η κατάσταση, καθώς πολλές από τις ζημιές που έχουν υποστεί τα beach bar δεν μπορούν να διορθωθούν άμεσα», τονίζει ενώ παράλληλα αναφέρει «πως ύστερα από σχετική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Παύλο Παντζίκη, θα γίνουν προσπάθειες με τα μηχανήματα του δήμου για να καθαριστεί η παραλία και να επέλθει στην αρχική της κατάσταση».