Έξι χιλιάδες έτοιμες μερίδες φαγητού από την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Έξι χιλιάδες έτοιμες μερίδες φαγητού για τους πλημμυροπαθείς και τους πληγέντες από τη θεομηνία στη Θεσσαλία στέλνει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, έπειτα από απόφαση του Προέδρου της, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.
Το σχετικό αίτημα κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, και εγκρίθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ, ενώ η βοήθεια θα σταλεί άμεσα και τα έτοιμα γεύματα θα διανεμηθούν με την επίβλεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε όσους τα έχουν ανάγκη.
“Οι Περιφερειάρχες όλης της χώρας είμαστε στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας της Θεσσαλίας, που δοκιμάζονται από τις εκτεταμένες πλημμύρες και καταστροφές τις οποίες προκάλεσε η κακοκαιρία ‘Daniel’. Χρέος όλων μας είναι να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται και βιώνουν τις επιπτώσεις μιας πρωτοφανούς καταστροφής. Ως Ένωση Περιφερειών Ελλάδας λάβαμε άμεσα την απόφαση να στείλουμε 6.000 έτοιμα γεύματα στους συνανθρώπους μας που έχουν ξεσπιτωθεί. Η αλληλεγγύη είναι η απάντηση σε όσα δεινά βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας στη Θεσσαλία. Ενωμένοι, όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση. Η συμπαράστασή μας πρέπει να είναι και ηθική και έμπρακτη αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η σκέψη όλων μας είναι αυτές τις μέρες στη Θεσσαλία και όλοι μας έχουμε χρέος να βάλουμε το δικό του λιθαράκι για να ξαναχτίσουν οι συμπολίτες μας τις ζωές τους. Κουράγιο και δύναμη σε όλους και να γνωρίζετε ότι είμαστε δίπλα σας”, τόνισε στο μήνυμά του ο κ. Τζιτζικώστας.